Wij maken waar!

Folietec

Folietec. Sinds 1997 toeleverancier van meubelfronten op maat. Ruime keuze in kwalitatief unieke foliefronten op maat voor toepassing in de keuken, badkamer, woon- en slaapmeubilair. Op tijd, goed en compleet, dat is waar Folietec voor staat. Als toeleverancier richten ze zich volledig op de zakelijke markt, met als doel een duurzame samenwerking met klanten. Een samenwerking die verder gaat dan alleen het produceren en afleveren van een kwalitatief goed product.
De vraag van Folietec: “We draaien ontzettend goed, en investeren veel in ons product, innovatie en automatisering. We investeren echter al 23 jaar niet in marketing, hebben een verouderde website, en ons briefpapier is op. Moeten we wel iets aan marketing gaan doen?” Onze wedervraag: “Past de huidige website bij Folietec, wie jullie zijn en alle innovatie en ontwikkeling?” Dat was nou precies het probleem. Ons advies: “Begin klein, met de belangrijkste basis, namelijk de website. Vanuit daar kan je het altijd uitbreiden.” Het voorstel om eerst eens een kleine opzet te maken, werd enthousiast ontvangen. “Dat doet namelijk niemand, je moet altijd maar afwachten waar je voor betaald. Hier heb ik een goed gevoel bij.” Dat gevoel hebben we vast kunnen houden, de samenwerking verliep vlekkeloos en het resultaat staat!

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op