Creatief, vlot en net even anders

Marketing bureau Amersfoort

Over WIJ

Wij geloven erin dat alle merken sterk kúnnen worden! Als je maar in beweging blijft en je identiteit uitstraalt. Want dan wek je vertrouwen en trek je de juiste doelgroep aan. Met een nuchtere en frisse blik vertalen we jouw merkidentiteit, bouwen we een website die jouw verhaal vertelt en blijf je in beweging door zichtbaar te zijn op social media. Wij begrijpen als geen ander dat vertrouwen dé basis is voor een goede samenwerking. Zonder vertrouwen kunnen we niet bouwen. 😉

Over WIJ communiceren

Claudia de Graaf

In 2017 begon ik aan de studie Communicatie op het Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn stages wist ik het zeker: ik heb de juiste keuze gemaakt, dit is mijn passie! Ik krijg enorm veel energie van het neerzetten van een sterk merk van begin tot eind. In een onderneming duiken, een merkidentiteit neerzetten, een passende huisstijl daarbij creëren en dat doorvoeren in alle communicatie. Het is mijn werk, maar tegelijkertijd ook mijn hobby. Hoe fijn is dat! In 2021 heb ik mijn fijne plek bij WIJ communiceren gevonden en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Naast deze hobby ben ik in mijn vrije tijd graag met familie en vrienden, hou ik ervan om te terrassen en vind ik het heerlijk om tripjes te maken. Wil jij uitstralen waar je voor staat? Ik kom graag met je in contact!

Over WIJ communiceren

Chloë Koelewijn

Nadat ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht ben ik doorgestroomd naar het hbo. Aan de Hogeschool Utrecht heb ik de studie Communicatie & Multimedia Design gevolgd. Tijdens mijn studietijd en mijn buitenlandstage in Valencia, ontdekte ik niet alleen mijn liefde voor Spanje maar ook mijn liefde voor schrijven in combinatie met grafisch ontwerp. Ik merkte dat ik het gaaf vond om de volledige branding voor een merk neer te zetten. Kortom, ik ben het liefst creatief bezig en help jou graag bij het neerzetten van een sterk merk! In mijn vrije tijd ben ik vaak op het terras te vinden, doe ik leuke dingen met vrienden en maak ik geregeld een tripje in zowel binnen- als buitenland. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Let’s meet!

Over WIJ communiceren

Een uniek samenwerkingsverband

Een uniek samenwerkings
verband

WIJ communiceren is onderdeel van een groter geheel, namelijk de Van Asselt groep. Dit unieke samenwerkingsverband bestaat uit 80 verschillende mensen met ieder hun eigen expertise. Door de verschillende labels zoeken we binnen de groep steeds meer het onderscheid in specialistische kennis.

Neem contact op met WIJ communiceren

Samen bouwen aan jouw merk? Let's meet!

Samen bouwen aan jouw merk? Let's meet!

Neem contact op met WIJ communiceren

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Get in touch!

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Get in touch!