Stage
marketing en communicatie

Word jij blij van het creëren van creatieve content die aanslaat bij de doelgroep? Bij WIJ communiceren wordt je initiatief opgemerkt en je creativiteit gewaardeerd. Zolang je doet waar je goed in bent en vooral wat je leuk vindt, komt het goed. Iets waar wij volledig in geloven en wat wij elke dag nastreven. Ook spreken wij uit ervaring dat je werk op deze manier leuk blijft.

Marketing bureau Amersfoort

Wij bouwen aan sterke merken die in beweging blijven

WIJ zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun marketing en communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen bereiken. Middels branding, webdesign, social media en meer bouwen we samen aan sterke merken. We doen er alles aan om de onderneming te laten uitstralen waar zij voor staan.

Een uniek samenwerkingsverband

Een uniek samenwerkings-verband

WIJ communiceren is onderdeel van een groter geheel, namelijk de Van Asselt groep. Naast een team van drie gezellige meiden krijg je er nog eens ruim 80 collega’s bij. Intern kennen we namelijk een uniek samenwerkingsverband. Door verschillende labels zoekt de Van Asselt groep steeds meer het onderscheid in specialistische kennis.

Kortgezegd ga je dit doen

Als stagiaire marketing en communicatie bij WIJ communiceren ben je in staat om overal content te zien. Je ontwikkelt visuals voor (online) media en waarborgt de juiste communicatiestijl. Je bedenkt en maakt vernieuwde content voor verschillende doelgroepen en daagt jezelf uit om het bereik te vergroten. Ook klim je regelmatig in de pen voor (seo) web-teksten, socialmediaberichten nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen. De dynamiek in ons team zorgt ervoor dat jij overal bij betrokken wordt.

Jij als stagiaire:

Wat WIJ bieden:

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature?

Solliciteer dan nu en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer weten? Bel naar 06 51 73 50 80.

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op