Kantoor op het water, een unieke drijvende werkplek

FOR Building - Floating Office Rotterdam

Het was Hanno van Veldhuizen – eigenaar van Valleibouw – die werd benaderd om het Floating Office Rotterdam te gaan bouwen. Vanwege de omvang, complexiteit en bouwsnelheid werd de samenwerking in een bouwcombinatie voorgesteld aan Marco van den Essenburg – eigenaar van Bouwbedrijf Osnabrugge. Na de verschillende afwegingen in kaart te hebben gebracht, is daaruit FOR BUILDING VOF ontstaan. Deze bouwcombinatie is de hoofdaannemer voor de gehele realisatie van Floating Office Rotterdam en wordt door Hanno en Marco samen geleid.
Dit unieke project is het toonbeeld van state-of-the-art duurzaamheidsmaatregelen. FOR BUILDING vroeg ons een plan en ontwerp te maken met betrekking tot de online uitingen en de realisatie hiervan. Bij een innovatief project, hoort een unieke website. Maandelijks ondersteunen we in de uitvoer van de gekozen digitalmarketingstrategie.

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op