Kantoor op het water, een unieke drijvende werkplek

FOR Building - Floating Office Rotterdam

Het was Hanno van Veldhuizen – eigenaar van Valleibouw – die werd benaderd om het Floating Office Rotterdam te gaan bouwen. Vanwege de omvang, complexiteit en bouwsnelheid werd de samenwerking in een bouwcombinatie voorgesteld aan Marco van den Essenburg – eigenaar van Bouwbedrijf Osnabrugge. Na de verschillende afwegingen in kaart te hebben gebracht, is daaruit For Building ontstaan. Deze bouwcombinatie is de hoofdaannemer voor de gehele realisatie van Floating Office Rotterdam en wordt door Hanno en Marco samen geleid.
Het unieke project van de Floating Office in Rotterdam is het toonbeeld van state-of-the-art duurzaamheidsmaatregelen. For Building vroeg ons een plan en ontwerp te maken met betrekking tot de website en online uitingen. Bij een innovatief project, hoort tenslotte een unieke website. Met de uitbreiding van For Building als basis voor meerdere grote en innovatieve projecten, blijven we hen maandelijks ondersteunen door de updates en foto’s te plaatsen van de projecten, zodat iedereen de bouw kan volgen.

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op