Elke ondernemer is gebaat bij vindingrijkheid

Van Asselt adviseurs en accountants

Van Asselt richt zich niet alleen op de cijfers, maar bouwt vooral aan relaties met klanten. In een betekenisvolle relatie ben je Open, Doortastend en Empathisch. Een ODE aan de zaak noemen ze dat. Gevraagd en ongevraagd betrokken bij ondernemers en hun onderneming. De betekenis wordt gemeten aan de hand van de diepte van de sporen die ze achterlaten. Wat is bijvoorbeeld jouw definitie van groei? Ze zijn uit op zichtbare en meetbare resultaten van en voor jou. Ook bieden ze ondernemers graag een OASE van rust door te kijken naar de financiële situatie bij Overlijden, Arbeidsongeschiktheid, Stoppen met werken of Echtscheiding.
De website van Van Asselt was verouderd, onoverzichtelijk en ongestructureerd. Daar moest verandering in komen! Ook liet de oude website niet zien wat ze zijn, namelijk een vlot en vindingrijk kantoor met betrokken mensen die weten waar ze het over hebben als het gaat om ondernemen. Samen hebben we heel wat tijd gestoken in het ontrafelen van de structuur. Hoe deel je de website en inhoud daarvan in, en hoe maak je je dienstverlening overzichtelijk? Nu staat er een website die niet alleen goed laat zien wat Van Asselt doet, maar vooral ook aansluit bij het kantoor, de mensen en de identiteit van Van Asselt.

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op