Een keten is zo sterk als de zwakste schakel

bottleneck-it

bottleneck-it gelooft dat de accountant meer kan betekenen voor de ondernemer. Door meer en beter gebruik te maken van rapportages en software en je processen daarop aan te passen, kosten repeterende werkzaamheden, die doorgaans weinig toegevoegde waarde bieden, minder tijd. Dan blijft er tijd, energie en budget over om de ondernemer te helpen met zijn volgende stap.
Het probleem van bottleneck-it: “Onze huidige website sluit niet aan bij wie we zijn en wat we doen, willen jullie ons hiermee helpen?”

bottleneck-it kwam bij ons met de vraag of wij voor hen een volledig nieuwe website met een hele eigen stijl konden creëren. De nieuwe stijl moest niet alleen aansluiten bij de innovatie en toekomstplannen van bottleneck-it, maar ook de creativiteit en openheid van henzelf. Daarnaast moest de structuur en indeling van de informatie en teksten volledig anders, er moest meer focus en een concrete strategie in naar voren komen om goed te laten zien wat bottleneck-it nou eigenlijk doet voor klanten. Dit vergde vanuit ons een hele andere benadering en intensief overleg, om erachter te komen wat nou precies paste en waar ze heen wilden met bottleneck-it, qua strategie, inhoud en stijl. Uiteindelijk hebben we samen de identiteit en strategie van bottleneck-it zichtbaar kunnen maken, waar wij en zij beide trots op zijn.

Maak kennis
met WIJ

Laten we eens sparren over nieuwe ideeën, nieuwe producten en uitdagingen. Wij zijn er voor ondernemers die continuïteit in hun communicatie belangrijk vinden en dit samen met ons willen gaan doen. 

Bezoek ons

Mail ons

Bel ons

Neem contact op